Tegelzetter Amsterdam Noord

Tegelzetter-offertes


  Op zoek naar een tegelzetter in Amsterdam-Noord? Amsterdam-Noord maakt het mogelijk voor u om GRATIS en simpel online vrijblijvende offertes aan te vragen bij meerdere tegelzetters. Zo komt u te weten wat de kosten zijn bij een tegelzetter in uw eigen regio. Offertes zijn gratis en vrijblijvend aan te vragen voor zowel particulieren als zakelijk gebruik.

Vind de goedkoopste tegelzetter voor onder andere:  Vloertegels;   Wandtegels.

Ook handig voor niet Noorderlingen. Offertes door het hele land!

 

Wandtegels:
Wandtegels worden doorgaans aangebracht in de navolgende ruimten: Toilet tot circa 1,2 m boven de vloer, Badkamer + douche tot plafond / o.k. kap, Keuken standaard 5 tegels boven elkaar.

Wandtegels kunnen worden uitgezocht in diverse formaten en kleurkeuzes. De wandtegels hebben bijvoorbeeld een afmeting van 200 x 250 mm. Let op! Bij een keuze van een andere afmeting, dan vermeld op de offerte, van de tegels kan er een toeslag op de verwerking worden doorberekend.

U kunt wandtegels naar eigen keuze uitzoeken bij een tegelleverancier. De aanschafkosten van de uitgezochte tegels worden verrekend met een standaard verrekenprijs van de tegelzetter.

Afhankelijk van uw keuze en de verdeling en afmeting van de tegels worden wand- en vloertegels mogelijk niét strokend aangebracht.

Vloertegels:
Vloertegels worden doorgaans aangebracht in de navolgende ruimten: Toilet, Badkamer, Douche.

Vloertegels zijn beschikbaar in diverse kleuren. De vloertegels hebben meestal een afmeting van 200 x 200 mm. Let op! Bij een keuze van een andere afmeting, dan vermeld op de offerte, van de tegels kan er een toeslag op de verwerking worden doorberekend.

Vloertegels kunnen worden uitgezocht in diverse formaten en kleurkeuzes. Aanschafkosten van uitgezochte tegels worden verrekend vis een standaard verrekenprijs. Eventuele meerkosten voor het aanbrengen van de uitgezochte tegels worden verrekend.

Douchehoeken kunnen verdiept en op afschot naar de lijngoot worden getegeld.


Amsterdam Noord