Podcasts van De Theaterstraat

De Theaterstraat is een groep bevlogen makers die theater-voorstellingen, creatieve programma’s en andere activiteiten organiseert voor volwassen en kinderen vanuit Amsterdam-Noord.

Links naar podcasts van De Theaterstraat:
(meest recente podcast staat bovenaan)

Laat me niet alleen – wandeling over De Nieuwe Noorder
Suzanne Bakker loopt met Daan Bosch over de De Nieuwe Noorder, een prachtige begraafplaats aan het randje van Amsterdam-Noord. In de podcast hoor je Daan vertellen over de voorbereidingen van zijn project Laat me Niet Alleen: een openbare oefening over het omgaan met de dood. Een serieus onderwerp, maar Daan’s eigenzinnige observaties op de begraafplaats onthullen zijn enthousiasme met de thema’s, en dit werkt aanstekelijk. 

De voorstelling Laat me niet alleen speelt op verschillende plekken in en buiten Amsterdam.
Zie Theaterstraat voor kaartjes en de precieze data.


Ingekorte versie Podcast De Ouders Van De Superwijk – De Theaterstraat (2019)
Aan het woord zijn vijf ouders uit de Banne in Amsterdam-Noord. We horen hoe zij hun wijk zien, en wat er volgens hun beter kan. Hun kinderen deden mee aan het project De Nieuwe Banne 4: De Superwijk. Theaterstraat bood een traject van 6 lessen aan waarin de kinderen les kregen van architecten, kunstenaars en theatermakers. Ze nodigden de kinderen uit om creatieve voorstellen te doen voor de herinrichting van hun wijk. Aan het eind presenteerden de kinderen hun plannen aan de gemeente. 

De Theaterstraat is een collectief van 6 theatermakers in de Rietwijker in de Banne. 
theaterstraat.org


Op podcasts berust de inhoud en het copyright bij de auteurs/makers/samenstellers van de betreffende podcast.
Plaatsing betekend niet dat de redactie of eigenaar van deze website automatisch achter de inhoud staat of hiermee eens zijn.


Overzicht alle podcasts Amsterdam-Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -