Boi Akih Trio in de Buiksloterkerk

Foto: Boi Akih, Amsterdam © Boi Akih

Boi Akih Trio speelt Liquid Songs
De concerten van zangeres Monica Akihary en gitarist Niels Brouwer, oftewel Boi Akih, zijn een belevenis: op adembenemend en meeslepende wijze geven zij leven in de intimiteit van liedjes met zinnen prikkelende en virtuoze improvisaties. De Volkskrant schreef over hun samenwerking: ‘Akihary en Brouwer zitten elkaar dicht op de huid maar spelen nooit op safe. Hun muzikale acrobatiek is soms zo gedurfd, dat je als luisteraar ongemerkt de adem inhoudt.’

Dankzij vele nationale en internationale concerten en tours ontwikkelt het muzikale vocabulaire van Boi Akih zich voortdurend en krijgen klanken en elementen uit verschillende tradities alsmaar een nieuwe betekenis.

De contemporary world jazz and improvised music van Boi Akih kenmerkt zich door een enorme klankrijkdom: de fabelachtige, soepele en warme stem van Akihary, het karaktervolle, inventieve en meesterlijke gitaarspel van Brouwer en, tijdens dit concert in de Buiksloterkerk, de verscheidenheid aan kleuren van het percussie instrumentarium van Carlo Hoop.

Het concert in de Buiksloterkerk begint om 15.30 uur. De kerk is open vanaf 15.00 uur.

Entree € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 12,50 (normaal). Kaarten zijn te koop aan de deur en online.

Het adres van de Buiksloterkerk is:

Buiksloterkerkpad 10

1034 VZ Amsterdam-Noord

www.buiksloterkerk.nl


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten.

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -