Eigenzinnig Suikerfeest bij Zinnig Noord

Fotograaf: Marloes van Doorn

Heb jij het Suikerfeest ooit meegemaakt? De kans om het eens op eigenzinnige wijze te vieren, bij Zinnig Eten. Zinnig Eten is een driegangendiner met diepgang, een plek waar (nieuwe) noorderlingen elkaar ontmoeten en waar goede gesprekken de regel zijn.

Deze keer laten we ons volop inspireren door islamitische gebruiken en gerechten. We spelen met rituelen, delen hemels eten en dromen weg bij de magische klanken van ud-speler Mehmed Polat. Als kers op de baklava danst Yvon Arendsen de mysterieuze ’trance-dans’ uit het soefisme – en leert de basics aan wie dat wil.
zinnignoord.nl


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -