IJ Kantine Amsterdam-Noord

ij-kantine

De IJ-kantine is een vrolijke en eigentijds ingerichte brasserie, gelegen aan de NDSM haven in Amsterdam-Noord. U kunt er elke dag al vanaf 9.00 uur terecht voor een kop koffie. Later op de dag worden er heerlijke ambachtelijk bereide lunches en diners geserveerd. Een prima plek voor de bezoekers aan Amsterdam-Noord, bezoekers kunnen hier lekker op het terras zitten.

Op de beide entresols bevindt zich o.a. de Lounge met open haard en twee besloten vergaderruimtes. Deze sfeervolle ruimtes worden ook gebruikt voor besloten diners en borrels. Vanuit elke zitplaats van het gebouw kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Amsterdamse haven, het IJ en de markante bar aan de noordzijde.Vanaf maart tot en met oktober is er voor de IJ-kantine een prachtig, op het zuiden gelegen, terras aan het water met parasols en karakteristieke verlichting. Je kunt je hier even ver weg wanen zonder dat je ver weg bent. De markante en transparante ruimte van de IJ-kantine leent zich ook uitstekend voor borrels, feesten en partijen.

Vanuit het centrum van Amsterdam is de IJ-kantine goed bereikbaar, want met de gratis pont vanaf het CS ben je in tien minuten bij de NDSM werf aangekomen. In de zomer is dit bovendien een heerlijke manier om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de pont en alle nieuwe ontwikkelingen aan de IJ-oevers van Amsterdam-Noord. U kunt ook gebruik maken van ons eigen aanlegponton recht voor het terras. Er is een ruim parkeerterrein naast de IJ-kantine.
Lees meer over Parkeren in Amsterdam-Noord.

ij-kantine-buiten

Kinderen en de IJ-kantine
De IJ-kantine probeert er alles aan te doen om het bezoek voor kinderen ook zo leuk mogelijk te maken. Zo is er een speciale kinderhoek met tafeltjes en stoeltjes en natuurlijk allerlei speelgoed en kinderboeken. Elke zondagmiddag worden er knutselmiddagen georganiseerd. Een medewerker gaat vanaf 14:00 uur lekker knutselen met de aanwezige kinderen. In de terrasmaanden staat er bovendien een enorme zandbak aan de rand van het terras, tevens met het nodige speelgoed.


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -