TOB NIEUW OPEN

TOB NIEUW

Het ‘TOB NIEUW OPEN’ is een middag waarbij je, als potentieel nieuw senior-lid van TOB Tennis, kennis kunt maken met onze tennisvereniging in Amsterdam Noord en ons gloednieuwe clubhuis.

TOB Tennis is een vereniging in Amsterdam Noord, gelegen in het sportpark Melkweg (gratis parkeren en maar 7 minuten vanaf de NDSM werfpont), waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Een gezonde, gezellige vereniging met 200 leden (geen wachtlijst).

Het ‘TOB NIEUW OPEN’ wordt begeleid door onze tennisschool Jeroen Hoevenberg.

Je wordt verwelkomd in ons nieuwe clubhuis met koffie/thee en wat lekkers en daarna worden er gratis tennislessen gegeven in groepsverband en we sluiten af met een drankje en hapje. Uiteraard houden we gezamenlijk de coronaregels in acht.

Aarzel niet en meld je aan via onderstaand emailadres met je naam, mobiele nummer en leeftijd.

Vriendelijke en sportieve groet.

Bestuur TOB Tennis
tobleden@outlook.com
www.tobtennis.nl


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -