Leergang Liefdevol Leiderschap  • liefdevol leiderschap
    Leergang Liefdevol Leiderschap

Wil je leiding geven op een manier die bij jou past? Vanuit waarden die voor jou het belangrijkst zijn? Wil je meer leren over geweldloze communicatie en andere maatgevende modellen? 

Zinnig Noord en de OBA organiseren voor de tweede keer de leergang Liefdevol Leiderschap. In de leergang laten we ons inspireren door grote leiders uit de geschiedenis, maar ook door de ontmoeting met elkaar. Bestuurskundige en trainer Sebastiaan Hexspoor is al jaren bevlogen door het onderwerp ‘liefdevol leiderschap’ en neemt de deelnemers mee in een mix van onderwijs, oefeningen en uitwisseling. Met de nieuwe inzichten en vaardigheden start jij een beweging. Want leiderschap vanuit liefde verandert ten minste één wereld: de jouwe!

OBA van der Pek, Gentiaanstraat 1, Amsterdam-Noord

Info: zinnignoord.nl


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.


Amsterdam Noord 

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -