Vergaderlocatie in Friesland gezocht? Ontdek de Meetingroom

Vergaderlocatie

Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland, is vanuit Amsterdam-Noord zeer goed bereikbaar met de auto, maar ook met de trein. Wie met de auto afreist naar Leeuwarden vanuit Amsterdam-Noord zal al snel voor een rit over de A7 kiezen over de afsluitdijk en groot gelijk; deze fraaie rit leidt je namelijk door het rustige deel van Noord-Holland naar de afsluitdijk, en dat blijft altijd weer genieten van het weidse uitzicht over het IJsselmeer! Eenmaal over de afsluitdijk is Leeuwarden snel bereikt. De Friese wegen zijn vrijwel nooit druk, zelfs niet tijdens de spits, wat Leeuwarden een aantrekkelijke stad maakt voor het plannen van een vergadering of meeting, en bij uitstek de vergaderruimtes van de Meetingroom.

Wie liever doorwerkt tijdens de reis naar de Friese hoofdstad, kan ook de trein nemen. Er bestaan prima verbindingen naar Leeuwarden, zelfs met stiltecoupés, waardoor er geen tijd verspilt wordt en de voorbereiding in de trein al kan plaatsvinden.

Vergaderlocaties in Leeuwarden van de Meetingroom

Vergaderen of zakelijke meetings houden in vergaderlocatie Leeuwarden van de Meetingroom werkt ontspannend. Dankzij de 3 gloednieuwe ruimtes met fris industriële uitstraling, voelen de meetings prettig doch zakelijk aan. Het zijn zeer fraaie, representatieve ruimtes waar de zakelijke klant echt met egards ontvangen kan worden.

Voor wie?

Er zijn 3 ruimtes beschikbaar met een capaciteit per ruimte tot 10 personen. Dit maakt de elke ruimte geschikt als vergaderlocaties, maar ook het houden van een pitch, of het binnenhalen van nieuwe klanten, kan plaatsvinden in de Meetingroom. Zo zijn de ruimtes ook erg geschikt voor de freelancers of ZZP’ers, zonder de beschikking over representatieve bedrijfsruimtes. Het huren per dagdeel van een vergaderruimte brengt een stuk professionaliteit met zich mee, wat soms echt vereist is. Een mooie oplossing dus voor vele soorten ondernemers en organisaties uit zowel Leeuwarden als omgeving, maar ook voor degenen die vanuit Amsterdam in Leeuwarden moeten zijn. 

Faciliteiten binnen de Meetingroom

Het spreekt voor zich dat vergaderruimtes beschikken over razendsnel internet; zo ook binnen de Meetingroom uiteraard. Maar ook andere faciliteiten, zoals flip overs, kantoorspullen als pennen en stiften zijn er aanwezig, evenals een extra beeldscherm. Alles om het ideale moment te creëren voor de zakelijke bijeenkomsten.

Naast deze faciliteiten beschikken de vergaderlocaties eveneens over een stuk catering. Een ruimte binnen de Meetingroom kan voor een halve of hele werkdag gereserveerd worden, met daarbij optioneel drinken zoals koffie en thee en/of lunches.

Zakelijk (na)genieten in Leeuwarden

Voor de zakelijke klant die Leeuwarden nog niet eerder bezocht heeft, wacht een aangename verrassing. Pittoresk Leeuwarden kent een prachtig oud stadscentrum, inclusief grachten, grachtenpanden, rondvaartbootjes en talloze terrassen; kortom, een bijzonder aangename plek om met zakelijke klanten af te spreken.

Wat vaak gebeurt is dat men vergaderlocatie Friesland de Meetingroom reserveert voor een ochtend, dag, of middag en aansluitend een lunch of zakelijk diner boekt in Leeuwarden, en dat is waar de stad zich excellent voor leent. De Meetingroom is gevestigd in het historische centrum van Leeuwarden, waardoor restaurants en terrassen op loopafstand zijn. Parkeer de auto in een nabij gelegen parkeergarage en de dag kan beginnen.


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -