Vinden & Verbinden met Noordse Vrouwen 

Afgelopen donderdag was er een vrolijke Noordse Vrouwen bijeenkomst. Meer dan 70 vrouwen kwamen samen in het gezellig versierde café van de Verbroederij. De aanwezigen waren vrouwen die in Amsterdam-Noord wonen en of werken, die klaarstaan voor elkaar en opzoek zijn naar ondersteuning en/of inspiratie. 

Deze avond stond in het teken van verbinden en ontmoetingen. Met nadruk op ont van ontmoeten, niets moeten zodat je elkaar kan ontmoeten. Er werd gedanst en verhalen gedeeld, gesnoept van het lekkers van Nadia en Faiza, Jeanine vertelde over Dress for Success, Yvonne Kroon over de geëmancipeerde vrouwen uit de geschiedenis en Susan van de Vrouwen rechtswinkel bracht het goede nieuws dat ze naar Noord komen.

8 maart organiseert Noordse Vrouwen weer een event. Houd LinkedIn en of Instagram in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief door Adinda van Kranendonk een mail te sturen noordsevrouwen@civicamsterdam.nl. 


© 2022 Najat de Boer-Tekni. Op deze publicatie berust auteursrecht.


Overzicht alle afleveringen Cultuur en Amsterdam Noord.

Najat maakt de serie geheel op eigen titel. Wilt u n.a.v. deze serie reageren? Dan kunt u contact maken via de contactlink onderaan deze website. Wij sturen dan uw mail door naar Najat.

Op de hoogte blijven van toekomstige artikelen in deze serie?

Schrijf u dan in op de nieuwsbrief


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -