Dafne Holthuis & Frank van Kasteren

Het Nieuwe Lied presenteert Dafne Holthuis & Frank van Kasteren

Dafne Holthuis & Frank van Kasteren

Witte Kerkje Holysloot (Amsterdam-Noord)

Het Nieuwe Lied is een collectief van vijftien Nederlandstalige theaterzangers. Zij geven in wisselende samenstellingen optredens. Soms solo, maar soms ook samen. Samen solo dus.

Deze middag spelen Dafne Holtland (o.a. bekend van haar band Zazí) en Frank van Kasteren (speelt ook bij muziektheatergezelschap Circus Treurdier en de bands Altstad en Sir James). Frank bracht in 2017 zijn Nederlandstalige soloalbum ‘Voor je het weet’ uit.

Dafne zal samen met muzikante Sabien Bosselaar -met wie ze jarenlang in Zazí speelde- en Remi Garabedian – een begaafd zanger uit Syrië – een muzikale zoektocht naar de betekenis van het begrip ‘thuis’ ten gehore brengen. Ondanks dat het drietal momenteel in eenzelfde soort woning woont in Amsterdam Oud-West, blijkt dit begrip voor hen immers een zeer uiteenlopende invulling te hebben.

Het nieuwe lied
Over Dafne
Over Frank

Video Dafne
Album ‘Voor je het weet’ Frank van Kasteren

Witte Kerkje, Dorpsstraat 30 Holysloot, 1028 BE Amsterdam-Noord
www.holysloot.nl


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -