Buiksloterkerk Korendag

Korendag

12 koren uit Amsterdam-Noord geven acte de préséance in de Buiksloterkerk Korendag. Ze zingen een breed scala aan genres en liederen: klassiek, modern, opera, jazz en pop, à capella en met muziekbegeleiding. Voor, en wellicht met, u zingen het Buiksloterkoor, Discobouters, Sugarbeats, Koor-du-Nord, Listen to the Music, Aubade, De IJgenwijze Noot, Schellingwoude, Vliegenbos, Veni-Vidi-Vici, Double Dutch en het Breedkoor.

Als bij een estafette draagt ieder koor na een half uur zingen het stokje over aan het volgende koor. De volgorde waarin de koren optreden wordt ter plaatse bekend gemaakt. De enige tip van de sluier die we wel alvast oplichten is dat de Discobouters, een kinderkoor van 5-8 jarigen, de Korendag openen.

U bent van harte uitgenodigd om deze bijzonder dag aanwezig te zijn. Hoe lang u blijft, is aan u. Of u mee wilt zingen, ook!

De Korendag in de Buiksloterkerk begint om 11.00 uur en eindigt rond 16.30 uur. De kerk is open vanaf 10.30 uur.

Entree € 2,50. Kaarten zijn uitsluitend te koop aan de deur.

Buiksloterkerk | Buiksloterkerkpad 10 | 1034 VZ Amsterdam-Noord

www.buiksloterkerk.nl


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten.

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -