Naar school Moosje

nieuwsbrief Amsterdam-Noord

Na de lange zomervakantie terug naar school. Wat zal Moosje daar allemaal beleven, in een nieuwe klas, met nieuwe dingen om te leren, nieuwe kinderen en een nieuwe meester?
Theatergezelschap The Big Mo speelt ‘improvisatietheater’ met volop ruimte voor kinderen om daar in mee te spelen. Eerst vragen de acteurs aan het publiek wat Moosje allemaal zou kunnen meemaken en wat de kinderen zelf het leukste vinden aan school. Op basis daarvan bedenken de acteurs ter plekke het verhaal. Het wordt zo een spannende en boeiende voorstelling voor kinderen, ouders, grootouders en andere begeleiders.

www.buiksloterkerk.nl

Adres: 
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam-Noord


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -