17 juni 2018: IJgensinnige Bende over ‘ruimte voor je dromen’

nieuwsbrief Amsterdam-Noord17 juni IJgensinnige Bende over ‘ruimte voor je dromen’

Weet jij nog wat je dromen waren? Zijn ze nog ergens te vinden tussen het vullen van broodtrommels, beantwoorden van mailtjes en het ophangen van de was? Welke dromen geef je je kinderen mee? Kunnen we samen dromen over een betere wereld? Doe mee met de IJgensinnige Bende op 17 juni. Er is muziek, een verhaal en natuurlijk ruimte voor ieders dromen. Samen maken we er een waanzinnig kunstwerk van.

De IJgensinnige Bende is een nieuw project van Zinnig Noord voor ouders en kinderen in de basisschoolleeftijd. Op een creatieve en eigenzinnige manier staan we stil bij wat we willen doorgeven aan onze kinderen.

Datum: zondag 17 juni 2018
Tijd: 14:30 tot 16:45
Locatie: De Gele pomp, tegenover Nieuwe Leeuwarderweg 16 Amsterdam Noord
Kosten: 3 euro p.p.

Aanmelden bij: arjette@zinnignoord.nl


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten.

 

  • Advertenties

Comments are closed.

 

Schrijf U in op de nieuwsbrief van AmsterdamNoord.com!

 

Ontvang regelmatig nieuws over Amsterdam Noord met onderwerpen zoals het nieuws, aankomende evenementen, wetenswaardigheden, cultuur, parkeren en bereikbaarheid.

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFSCHERM

 

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!