Introductieworkshop “The Artist’s Way”

the artist way
Beeld: Mathilde de Vriese

The Artist’s Way is een programma om creatiever te leven. Een introductieworkshop over de belangrijkste tools van dit beroemde boek van Julia Cameron.

Liggen er nog liedjes, schilderijen of andere creaties in jou te sluimeren? Maar denk je: ‘ik heb er geen tijd voor’ of ‘het wordt toch niks?’ Maak korte metten met alle bezwaren en laat de kunstenaar in jou ontwaken. Zinnig Noord en meditatiecentrum De Zamenhof bieden de mogelijkheid om samen het boek The Artist’s Way van Julia Cameron te doorlopen. Dit boek is gebaseerd op jarenlange ervaring en helpt je om alle gebieden van je leven onder de loep te nemen. Starten met deze groep is het aangename begin van belangwekkende veranderingen. 

Locatie: De Zamenhof, Zamenhofstraat 108 – unit 7, 1022 AG Amsterdam-Noord

Info: zinnignoord.nl


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -