stiltewandeling Amsterdam-Noord

stiltewandeling Amsterdam-Noord

stiltewandeling Amsterdam-Noord ‘schoonheid in imperfectie’ Het licht valt door de takken en bomen. Je voeten knisperen door de herfstbladeren. Het is eindelijk even stil. Welkom bij de stiltewandeling ‘schoonheid in imperfectie’, van Zinnig Noord en meditatiecentrum de Zamenhof.

De herfst nodigt ons uit om na te denken over verval en schoonheid. Zijn we in staat om tegelijk afbraak en hoop te zien, tegelijk onze beperkingen en talenten te omarmen? De stiltewandeling begint met eenvoudige meditatieve oefeningen, die helpen om tot rust te komen. Gedichten en gedachten worden aangereikt ter inspiratie. De wandeling eindigt in gesprek en ontmoeting.

Graag aanmelden uiterlijk 18 oktober bij arjette@zinnignoord.nl


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -