Het Danspaleis Amsterdam-Noord

Danspaleis Amsterdam Noord
© Het Danspaleis, fotograaf: Aad Hoogendoorn

Het Danspaleis Amsterdam-Noord

65-plussers kunnen in Amsterdam-Noord en omgeving een dansje wagen bij Het Danspaleis. Het rondreizend mini-evenement strijkt ditmaal neer in het Zonnehuis in Tuindorp Oostzaan.

Het Danspaleis is een dansfeest geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Met een bevlogen PlatenDraaier (PD), een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en –heren. De PD trekt oude krakers uit de koffer van sterren van weleer als Johnny Hoes, Louis Prima en Doris Day. Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt.

Deze ontmoetingsplaats geeft ouderen de mogelijkheid om contact te leggen met leeftijdsgenoten uit de buurt. Daarnaast biedt Het Danspaleis mensen de kans om hun relatie met familieleden en buurtbewoners te verdiepen. De harten van zonen, dochters en vrienden maken sprongetjes bij het zien van zoveel vrolijkheid.


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -