America Christmas Show

nieuwsbrief Amsterdam-Noord

TV Producent Michael Bakker directeur van Pakkend Media Produkties uit Hilversum trekt de eenzaamheid van ouderen en met name ouderen uit Amsterdam-Noord zich enorm aan.

Daarom organiseerde hij een ‘America Christmas Show’ met optredens van diverse bekende en minder bekende Nederlandse artiesten. Waaronder couturier Addy van den Krommenacker, Soraya, Pierre Kleinjans, Lesley Lynch en Henk Ruwette.  De afsluiting was een optreden van de Nederlandse Elvis Presley met zijn wervelende kerstshow. Er was plaats voor maximaal 200 personen uit Amsterdam-Noord die samen met de gasten en medewerkers van Pakkend Media Produkties uit Hilversum een onvergetelijke avond hebben beleefd. Daarnaast ontving iedereen gratis 2 consumptiebonnen en was is voldoende catering voor alle gasten.

De reden waarom Bakker gekozen heeft voor Amsterdam-Noord is voor hem logisch. “Ik heb achtjaar in Amsterdam-Noord gewoond en heb daardoor veel respect gekregen voor de bewoners van dit stadsdeel, daarom wil ik graag iets terug doen”.

Alle informatie over deze avond is terug te vinden op onze Facebookpagina: America Christmas Show.


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -