Gezocht: Bakje voor giften R.K. Kerk Amsterdam-Noord

Ingezonden brieven Amsterdam Noord

GEZOCHT: Bakje voor giften in de R.K. Kerk van het Heiligste Sacrament aan de Kometensingel in Tuindorp Oostzaan, Amsterdam-Noord

De Redactie ontving onderstaande oproep.


GEZOCHT:

Bakje voor giften in de R.K. Kerk van het Heiligste Sacrament aan de Kometensingel in Tuindorp Oostzaan, Amsterdam-Noord

Beschrijving:

Een blankhouten bakje met ovale hoeken. Er zaten 3-4 plaatjes opgeschroefd voor kerk, armen, studiefonds of iets dergelijks.

Het bakje was ongeveer 20 cm lang, 8-10 cm breed en 8 cm hoog. Het stond op elke kerkbank, onder waar de knielmatjes hingen.

Het werd op de preekstoel afgeroepen bij elke preek. Dan deed je wat in het bakje en gaf het door aan de andere kant van de bank.

Heeft u er 1 of weet u waar deze te vinden zijn? Graag een bericht naar de redactie via de contactlink onderaan de website.


Zo af en toe ontvangt de redactie van AmsterdamNoord.com het verzoek een ingezonden brief of verslag te plaatsen. Meestal is de ingezonden brief van een bewoner van Amsterdam-Noord.

De redactie staat open om ingezonden brieven te plaatsen. Het is echter aan de redactie om te bepalen of een ingezonden brief wel of niet zal worden geplaatst. Bekijk het overzicht van ingezonden brieven en lees de richtlijnen.

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -