Nabestaandencafé

nieuwsbrief Amsterdam-Noord

Nabestaandencafé maandag 12 augustus
Heb je een dierbare verloren? Kom praten met andere nabestaanden!
Heb je onlangs een dierbare verloren door overlijden? Dat kan erg moeilijk zijn. Er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met je emoties in het rouwproces? Met de eenzaamheid? En met de (vaak goedbedoelde) reacties van je omgeving?

Het Nabestaandencafé

Als je 18 jaar of ouder bent, je langer dan 3 maanden geleden een dierbare verloren hebt en je behoefte heb aan contact met andere nabestaanden organiseert Doras het Nabestaandencafé. Iedere bijeenkomst staat een ander thema centraal. Het volgende Nabestaandencafé is maandag 12 augustus van 10:30 tot 12:30 uur.

Je bent van harte welkom op De Buren, Kadoelerbreek, Banne Buikslootlaan 147, Amsterdam-Noord. Je hoeft je niet aan te melden voor de bijeenkomst én het is gratis. Wil je graag wat eten of drinken? Dat kan natuurlijk, maar dat kost wel geld. Na de bijeenkomst kan je dan lunchen in het restaurant.

Meer informatie?

Heb je een vraag? Neem contact op met Esmée Claessen via 06 – 1230 9940 en e.claessen@doras.nl, Maarten Band via 06 – 1062 6125 en m.band@doras.nl of met Mieke Rook via 06 – 1076 1178 en m.rook@doras.nl.
Kijk voor meer informatie op www.doras.nl


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -