Het Groene Veld goed bezocht

Wethouder Touria Miliani en de directeur-generaal van het ministerie van cultuur en onderwijs Barbera Wolfensberger brachten een bezoek aan het Groene Veld.

Vrijdagmiddag 2 februari 2024 bezochten wethouder Touria Miliani en de directeur-generaal van het ministerie van Cultuur en Onderwijs, Barbara Wolfensberger, Het Groene Veld in Amsterdam-Noord. 

Dit bezoek begon met een beknopte presentatie van mevrouw Fatima Ouahou over haar stichting Malak. Daarna maakten wethouder Touria Miliani en directeur-generaal Barbara Wolfensberger samen met de bezoekers van dit evenement een rit met paard en wagen door Het Groene Veld. Ze bezochten de concertzaal, diverse werkruimtes, de tuin en het restaurant. Tijdens dit bezoek hebben kunstenaars en zelfstandigen in de creatieve sector gepitcht. Dit om hun activiteiten bij de wethouder en de directeur-generaal kenbaar te maken. 

Wethouder Touria Miliani en directeur-generaal Barbara Wolfensberger zijn verheugd te zien dat Het Groene Veld zo goed bezocht wordt door bewoners en kunstenaars. Het is geweldig om te zien dat de plek, gecreëerd door kunstenaars, organisaties en kleine zelfstandigen in de creatieve sector, is uitgegroeid tot een prachtige natuurlijke omgeving waar bewoners en kunstenaars terecht kunnen. 


Overzicht alle afleveringen Cultuur en Amsterdam Noord.

Najat maakt de serie geheel op eigen titel. Wilt u n.a.v. deze serie reageren? Dan kunt u contact maken via de contactlink onderaan deze website. Wij sturen dan uw mail door naar Najat.

Op de hoogte blijven van toekomstige artikelen in deze serie?
Schrijf u dan in op de nieuwsbrief


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -