Huur een spreker in voor een evenement in Amsterdam-Noord!

Spreker

Organiseer je een evenement in Amsterdam-Noord en ben je op zoek naar een invulling daarvoor? Huur in dat geval een spreker in! Een spreker geeft diepgaande inzichten in een bepaald onderwerp, en betrekt het publiek op een enerverende, interactieve manier. Door een spreker zullen de toehoorders het evenement met nieuwe kennis en indrukken verlaten. Het is mogelijk om een spreker in te huren over vele verschillende onderwerpen: van duurzaamheid tot gezondheid, en van wetenschap tot ondernemerschap. Het is niet noodzakelijk om voor elk onderwerp een andere organisatie te zoeken. Via een sprekersbureau is de juiste spreker altijd makkelijk te vinden. We zullen hier een aantal voorbeelden voorleggen. 

Neurowetenschap

Een onderwerp dat op iedereen van toepassing is en daarom zeker zal boeien, is de neurowetenschap. Neurowetenschap heeft betrekking op alle aspecten van het zenuwstelsel. Het onderzoekt onder andere de relatie tussen ons brein en ons gedrag. Door een lezing over neurowetenschap leert het publiek meer over hoe het brein het dagelijks leven beïnvloedt, en hoe de cognitieve functies verbeterd kunnen worden. Om daar meer over te leren, kun je Erik Scherder als spreker boeken. Erik Scherder is een vooraanstaand psycholoog, die op toegankelijke wijze zijn wetenschappelijke inzichten kan delen. Zo vertelt hij over de positieve effecten van fysieke activiteit, voldoende slaap en muziek op de hersenen, en de negatieve effecten van stress. Ook legt hij uit wat de relatie is tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is nuttig voor iedereen die meer wil weten over het optimaliseren van de mentale gezondheid. 

Kunstmatige intelligentie 

Een ander onderwerp dat iedereen aangaat is kunstmatige intelligentie of AI. In de toekomst zal kunstmatige intelligentie een steeds grotere rol in ons leven spelen, en deze ontwikkeling leidt tot veel discussie over de aard en impact daarvan. Een spreker die daar boeiend over kan vertellen is Michel Vos. Als host van de Eindbazen podcast heeft hij kennis opgedaan over het onderwerp door met diverse experts te praten. Deze kennis en inzichten deelt hij op visionaire wijze met het publiek. Daarbij stapt Michel af van de dystopische visies, maar biedt juist een hoopvolle kijk wat betreft de mogelijkheden die AI brengt. Hij neemt het publiek mee op een reis naar de toekomst, en inspireert om de veranderingen te omarmen. Daarbij speelt interactie met het publiek een belangrijke rol. Daarbij daagt hij de toehoorders uit om vindingrijk te zijn en buiten hun comfortzone te denken. 

Inclusie en diversiteit 

Inclusie en diversiteit is een onderwerp dat zeker leeft in Amsterdam-Noord. Journalistiek en beeldvorming door de media spelen daarin een belangrijke rol, en het is cruciaal dat de samenleving daarover geïnformeerd wordt. Journalist Sakina Elkayouhi weet veel te vertellen over de rol van media in het tot stand komen van stereotypen. Door persoonlijke ervaringen met haar professionele kennis te vermengen, weet ze haar verhaal op boeiende wijze te brengen en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Een andere gastspreker over het onderwerp inclusie en diversiteit is Özcan Akyol. Hij neemt daarin een brede kijk op de rol van de media, maar ook de literatuur en de maatschappij als geheel op de vorming van een inclusieve gemeenschap. Özcan verkent zowel de uitdagingen als de kansen die maatschappelijke integratie met zich meebrengt. Hij maakt daarbij scherpe analyses, en denkt kritisch na over bepaalde thema’s.


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -