Stiltewandeling: ik hou van mij!

zinnig Noord ik hou van mij

Ik hou van mij! Wil je het nieuwe jaar met goede moed beginnen? Stap 2019 in met een stevige dosis zelf-liefde. De perfecte basis om je eigen imperfecties te omarmen. Deze korte stiltewandeling van Zinnig Noord heeft een warm en verrassend einde, met o.a. muziek en een kopje soep. 

Bij de stiltewandelingen van Zinnig Noord laten we ons dit jaar inspireren door het boek ‘de moed van imperfectie’ van Brené Brown. ‘Op een liefdevolle manier je eigen levensverhaal onder ogen zien is het moedigste wat je kan doen’. schrijft zij. ‘Moed, verbondenheid en compassie zijn de geschenken van imperfectie’. We verheugen ons op een inspirerend wandel-seizoen.

Bethelkerk, Plejadenplein 44, Amsterdam-Noord

Aanmelden: stiltewandelingennoord@gmail.com


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -