Leergang Liefdevol Leiderschap

liefdevol leiderschap

Leergang Liefdevol Leiderschap

Wil jij anderen in beweging zetten? Hoe doe je dat, wat voor leider wil jij zijn? En hoe zorg je daarbij ook nog voor een realistische planning?

Zinnig Noord en de OBA organiseren voor de tweede keer de Leergang Liefdevol Leiderschap. Trainer Sebastiaan Hexspoor (bestuurskundige) neemt de deelnemers mee in een mix van onderwijs, oefeningen en uitwisseling. De inspiratie komt van grote leiders uit de geschiedenis en maatgevende modellen van nu. Het aantal deelnemers is beperkt, waardoor er veel ruimte is voor jouw persoonlijke proces. Zo kun je jouw (beginnend) leiderschap vormgeven vanuit jouw waarden en op een manier die bij jou past.

Data: 29 jan, 12 feb, 5 en 9 maart 2019 20:00 uur.
Locatie: OBA van der Pek, Gentiaanstraat 1, Amsterdam-Noord

Info: zinnignoord.nl


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.


 Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -