Steun het project “Faces on the Ferry”

Faces on the Ferry

Faces on the Ferry begon in 2017 toen Rachelle Meyer, in een klein schetsboek, mensen op de NDSM-veerboot begon te tekenen. Oorspronkelijk gepost als snapshots op Instagram, vond het een tweede leven als een korte film met soundtrack op YouTube:

Omdat Rachelle graag het hele jaar door mensen op de pont wil portretteren, is ze onder de noemer Faces on the Ferry een crowdfunding campagne begonnen. Al naar gelang de hoogte van uw crowdfunding – donatie ontvangt u werk van Rachelle als tegenprestatie. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een set ansichtkaarten, originele zeefdrukken en zelfs een door Rachelle getekend portret van u. Voor u zelf, maar natuurlijk ook enorm leuk om als cadeau te geven.

Bekijk de crowdfunding en alle mogelijkheden.
LET OP: de crowdfunding gaat enkel door indien het gehele bedrag wordt gedoneerd en loopt tot zaterdag 23 juni 2018. Wees er dus nog snel bij!

Meer over Rachelle
Rachelle is geboren in Texas en woont al twaalf jaar in Nederland. AT5 maakte eerder een portret van Rachelle en haar project. Bekijk het bericht op AT5

Over het project
Een project dat zich richt op de betrokkenheid van de gemeenschap en de opwindende veranderingen in het levendig gebied van de NDSM Werf en Amsterdam-Noord.

Een project dat een nieuwe manier van denken weerspiegelt over het creëren en delen van kunstwerken via digitale kanalen en om dat te verbinden met de wereld van beeldende kunst en tentoonstellingsruimtes.

Dit project karakteriseert de veerboot als een opwindende toeristische bestemming.

Het doel is om mensen bewust maken hoe bijzonder de overvaart met de de veerboot is. Deze portretten kunnen bijdragen om de bekendheid van Noord te vergroten, met de veerboot als verbindende factor met het toeristische centrum. Zoals we de slogan voor het project hebben gepresenteerd: “It’s a trip.”

Bekijk de crowdfunding en alle mogelijkheden.


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten.


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -