Voorspelling voor 2024 (en 2025)

Pontjesverhalen

Als hij op het pontje naar het Centraal naast me gaat zitten, denk ik: vast een ouwe hippie. Ik schat hem op ongeveer 75 jaar. Hij heeft lang haar, een baard en snor, in zijn rechteroor een hanger met het vredesteken. Ik groet hem. Hij kijkt mij met grote ogen aan en vraagt: ‘Geloof jij in karmische reïncarnatie?’ Ik zeg: ‘Natuurlijk.’  Dat antwoord verrast hem waarschijnlijk even, maar dan vervolgt hij: ‘Volgens mij wordt Poetin in een volgend leven geboren in een dorpje in Oekraïne, dat zijn leger in deze oorlog in puin heeft geschoten. En Wilders, best kans dat hij in een volgend leven als moslim wordt geboren.’

Ik glimlach. Het zou best kunnen dat de man gelijk heeft. ‘Wist je trouwens dat 2024 numerologisch een heel slecht jaar wordt?’ gaat hij verder. Ik vraag of hij me dat kan uitleggen. ‘Nou, als je de getallen van 2024 optelt krijg je twee plus nul, plus twee en vier. Dat is samen acht. De 2 staat voor alles behalve jezelf, dus voor de ander. In onze wereld betekent het naar de ander wijzen, de ander de schuld geven. Kijk maar om je heen, dat gebeurt nu al volop. Dat er in 2024 twee tweeën voorkomen geeft aan dat die negatieve energie nog sterker wordt. Volg je het nog?’ Ik knik.

‘De nul staat voor de oerknal. Eigenlijk zijn we allemaal één geheel. Jij en ik hebben allemaal dezelfde oorsprong, die oerknal. Helaas hebben de meeste mensen dat niet door. En de vier staat voor hoe we handelen op aarde. We doen dat teveel met ons hoofd en te weinig vanuit ons hart. Je kan zeggen dat in 2024 de mensheid zich niet realiseert, dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten, dat de conflicten nergens voor nodig zijn en vergeten dat het hart het belangrijkste orgaan is.

‘En de acht?’ vraag ik. Hij antwoordt: ‘De acht is het getal van de herhaling. Dingen herhalen zich, totdat we hebben geleerd wat er achter steekt. Eigenlijk zijn dat de onbewuste krachten in het bestaan, die moeten we ons bewust worden. En ik zie dat niet zo snel gebeuren.’

Als het pontje aanmeert lopen we naar het voordek. Ik opper dat 2024 weinig goeds in petto heeft. Hij zegt: ‘Nou, het wordt een jaar later nog veel erger, want de cijfers van 2025 vormen samen een 9. En dat staat voor het einde van een reeks, het einde van een tijdperk. Misschien wel het einde van de wereld. Nee, geniet er het komende jaar maar een beetje van. Zolang het nog kan…’

Ruud van Dijk


Overzicht “Alle Pontjesverhalen


Reageren op Voorspelling? Stuur uw e-mail naar Ruud van Dijk

Op de hoogte blijven van toekomstige pontjesverhalen?
Schrijf u dan in op de nieuwsbrief


Amsterdam Noord Voorspelling

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -