Winkelen in winkelcentrum Boventy

Boventy

Ben jij op zoek naar een locatie om een dagje te winkelen? Dan zit je goed bij winkelcentrum Boventy in Amsterdam Noord. Boven ’t Y is een groot winkelcentrum met meer dan 150 winkels. Dit winkelcentrum ligt aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Je hebt hier gedeeltelijk overdekte wandelgangen waar je allerlei winkels kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan supermarkten, warenhuizen en  elektronicawinkels. Je kunt er terecht voor kleding, een inductie kookplaat beschermer en natuurlijk zijn er verschillende restaurants en barretjes waar je even een hapje kunt eten en drinken. Wil je meer weten over dit winkelcentrum? Lees dan verder!

Een aantal winkels

Laten we eerst even kijken welke soort winkels er allemaal te vinden zijn. Je kunt hier terecht bij een aantal populaire winkels waar je tot wel 3 uur kunt vertoeven. Ten eerste kun je er natuurlijk je dagelijkse boodschappen doen bij Albert Heijn, maar waarschijnlijk komt je hier eerder voor andere spullen. Een van de bekendste winkels voor kleding is de H&M. Voor schoenen kun je terecht bij Manfield Schoenen of Lukas Fashion. Zij hebben schoenen en accessoires. Ben je op zoek naar elektronica , dan ligt er ook een Media Markt. Bij Boventry zijn er ook een aantal juweliers, waar je terecht kunt voor de mooiste sieraden. Denk bijvoorbeeld aan Siebel Juweliers. Zij hebben een uitgebreide collectie. Daarnaast hebben we Odido en ICI Paris XL voor de mensen onder ons die op zoek zijn naar een drogisterij en een lekker parfummetje. Maar naast kleding, sieraden en parfum kun je hier ook terecht voor woonartikelen. Zo heb je Scheltinga Wonen voor alle interieurartikelen. Voor een spatscherm keuken zonder boren kun je vaak beter online kijken, aangezien dit soort artikelen niet altijd verkrijgbaar zijn in het winkelcentrum.  Er zijn ten slotte ook een aantal heerlijke restaurants waar je even kunt pauzeren, zoals KFC voor lekkere gefrituurde kip, of een snelle hap bij de Febo. Er ligt ook een Chinees-Indisch restaurant voor de liefhebbers, genaamd Mei Wah. 

Openingstijden

Winkelcentrum Boven ’t Y in Boventy is zeven dagen per week geopend, maar weet wel dat alle winkels eigen openingstijden hebben. Je kunt daarom online even kijken wat de openingstijden zijn per winkel. De vaste koopavond in het winkelcentrum is iedere week op donderdag. Op koopavond zijn de meeste winkels tot 20:00 uur open, maar niet alle winkels doen hier aan mee. Op zondag zijn de winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Dit zijn gewoon de standaard openingstijden.Er zijn ook speciale openingstijden en koopavonden gepland voor het jaar 2024, zoals op nationale feestdagen. De supermarkten zijn over het algemeen langer open dan andere winkels. Alle winkels hebben individueel het recht om de openingstijden aan te passen. Dus, voordat je een dagje of avondje gaat winkelen, kun je beter even kijken op de website om te kijken of de winkels die jij wilt bezoeken open zijn. 

Evenementen

Soms zijn er ook bepaalde evenementen die gehouden worden in het winkelcentrum. Voor 2024 staat er nog niks gepland, maar het is altijd goed om even in de gaten te houden. Misschien vind je het wel leuk om een van deze evenementen bij te wonen, maar misschien wil je ze ook liever vermijden om in alle rust te kunnen winkelen.


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -