concerten Concertgemaal

nieuwsbrief Amsterdam-Noord

De laatste editie van de Open Concertbak, concerten Concertgemaal; hét open podium voor klassieke- en akoestische muziek binnen de sfeervolle muren van het Concertgemaal.
Een muzikaal verrassingsmenu met optredens van jong en ouder talent, klassieke en hedendaagse muziek!

Artiesten en publiek kunnen zich aanmelden via: www.concertgemaal.nl

Open Concertbak
Datum: Vrijdag 12 april
Aanvang: 20.30 uur
Ticketprijs: €11,- inclusief drankje
Reserveren: via www.concertgemaal.nl

Zaterdagavond 13 april creëert meester-ud speler Mehmet Polat samen met een handvol bevriende gastartiesten, onder wie percussionist Amir Wahba, zijn eigen muzikale universum met repertoire van zijn eerste solo cd Ageless Garden.
Polat zoekt in dit exclusieve concert de grenzen op van de mogelijkheden op deze eeuwenoude Arabische luit en combineert Anatolische volksmuziek, klassiek Ottomaanse muziek en jazz met elkaar.
Een avond vol muzikale en poëtische verrassingen, melancholieke melodieën, felle roffels en hypnotiserende riffs uit het muzikale universum van Polat!

De pers over Ageless Garden:
‘Warm aanbevolen!’ (Mixed World Music Magazine)
‘Een subliem klein meesterwerkje’ (Moors Magazine)

Mehmet Polat & friends
Datum: Zaterdag 13 april
Aanvang: 20.30 uur
Ticketprijs: €21,50
Reserveren: via www.concertgemaal.nl

Het Concertgemaal biedt door de week werkplekken voor creatieve ondernemers en is maandelijks een podium voor avontuurlijk muziek. De optredens onderscheiden zich van een doorsnee concert door een persoonlijke presentatie van de musici te midden van het monumentale, industriële gemaal.


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten.

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -