Klassiek muziekconcert in concertgemaal in Amsterdam Noord

nieuwsbrief Amsterdam-Noord

Het Concertgemaal organiseert dit najaar vier klassieke muziekconcerten. Het industrieel pand, een voormalig watergemaal, ligt tussen het groen en is ingesloten door een plas. Gerenommeerd en aanstormend muziektalent komt hier spelen in een zeer intieme setting. Dit najaar hebben we o.a. twee grote sterren: cellist Ernst Reijseger en sopraan Claron McFadden. Maar we hebben ook optredens van een aantal jonge honden die niet bang zijn om een beetje te experimenteren.

Het derde op zaterdag 23 november

3VIOLAS: Van Tchaikovsky tot Swedish House Mafia

Van Tchaikovsky tot Swedish House Mafia: de drie altviolisten Floris Faber, Geerten Feller, en Hessel Moeselaar zijn niet bang om muzikale grenzen te verleggen. Door middel van cross-overs, veel improvisatie en de combinatie van klassiek met actuele muziek, zorgen ze voor een eigenzinnig optreden. Grote componisten als Bach, Mozart en Beethoven beschouwden de altviool al als onmisbaar, en daarom zetten wij deze oerviool in de schijnwerpers.

Datum: zaterdag 23 november

Aanvang: 20.30 uur

Meer informatie: https://concertgemaal.nl/concerten/25-concertdata-2019/258-za-23-11-19-3-violas

Tickets: https://concertgemaal.stager.nl/web/tickets

Het Concertgemaal – Landsmeerderdijk 213 – 1035 PV Amsterdam-Noord

Het Concertgemaal in Amsterdam-Noord biedt door de week werkplekken voor creatieve ondernemers en is maandelijks een podium voor avontuurlijk muziek. De optredens onderscheiden zich van een doorsnee concert door een persoonlijke presentatie van de musici te midden van het monumentale, industriële gemaal.


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten.

 

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -