Klassiek muziekconcert in een verborgen, industrieel pand in Amsterdam Noord

nieuwsbrief Amsterdam-Noord


Het Concertgemaal organiseert dit najaar vier klassieke muziekconcerten. Het industrieel pand, een voormalig watergemaal, ligt tussen het groen en is ingesloten door een plas. Gerenommeerd en aanstormend muziektalent komt hier spelen in een zeer intieme setting. Dit najaar hebben we o.a. twee grote sterren: cellist Ernst Reijseger en sopraan Claron McFadden. Maar we hebben ook optredens van een aantal jonge honden die niet bang zijn om een beetje te experimenteren.

Aanstormend Portugees saxofoonkwartet

Dit jong en aanstormend Portugees saxofoonkwartet neemt u mee op een reis rond de wereld én door de tijd. Via Debussy, Mendelssohn en Dvořák komen ze uit bij de hedendaagse componisten Nuno Lobo (Portugal), Ramin Amin Tafreshi (Iran) en Guillermo Lago (Nederland).

Het Concertgemaal – Landsmeerderdijk 213 – 1035 PV Amsterdam-Noord

Het Concertgemaal in Amsterdam-Noord biedt door de week werkplekken voor creatieve ondernemers en is maandelijks een podium voor avontuurlijk muziek. De optredens onderscheiden zich van een doorsnee klassiek muziekconcert door een persoonlijke presentatie van de musici te midden van het monumentale, industriële gemaal.


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten.

 

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)



Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -