Historisch huis Amsterdam-noord schilderen

Amsterdam-Noord staat bekend om zijn pittoreske en historische architectuur en is een stadsdeel dat trots is op het behoud van zijn rijke erfgoed. In Amsterdam-Noord hebben de gebouwen elk hun eigen unieke verhaal en charme. Deze historische gebouwen en rijke geschiedenis dragen niet alleen bij aan de aantrekkingskracht van Amsterdam-Noord maar vormen ook een tastbare brug naar het verleden. Geen wonder dus dat deze parels van Amsterdam-Noord een goede bescherming verdienen tegen de tand des tijds.

Hout behouden tegen de elementen

Om de historische gebouwen van Amsterdam-Noord te beschermen tegen weer en wind is het verstandig om deze om de tijd van een nieuw likje verf te voorzien. Een van de beste verven om het hout jarenlang te beschermen is de milieu vriendelijk, ecoleum koopmans deze verf is uiteraard niet alleen te gebruiken voor het beschermen van de historische gebouwen in Amsterdam-Noord maar kan door heel het land en op al het (tuin) hout aangebracht worden. Koopmans ecoleum is een in één keer dekkende beits voor ruw onbehandeld en verweerd hout. De koopmans ecoleum is sterk impregnerend en beschermt het hout zo van binnen uit! Met koopmans ecoleum geef jij jouw verweerde Noord Amsterdamse woning de verzorging die het verdient! Zo beschermt de koopmans ecoleum tot wel 7 jaar tegen weer en wind.

Welke kleur voor mijn historische pand?

Naast het beschermen van jouw woning is het natuurlijk ook mogelijk deze op te frissen met een mooie kleur! Enkele kleuren die het goed doen op historische gebouwen zijn bijvoorbeeld Sikkens rijks groen of blauw. Wil jij jouw woning goed beschermen en een mooie nieuwe kleur op het hout? Dan zit je met de koopmans verf perkoleum helemaal goed: deze beits op basis van lijnolie en alkydhars beschermt jouw woning jarenlang tegen weer en wind. 

Licht en Ruimte:

Kan jouw woning wel een opknapbeurt gebruiken maar vraag jij je af mijn huis opfrissen hoe doe ik dat? Dat doe je zo! Door te zorgen voor meer natuurlijk licht en het creëren van een gevoel van ruimte. Gebruik de mooie rijks kleuren niet alleen buiten op de houten geveldelen van je woning maar schilder binnen verder met de mooiste kleuren! Door te kiezen voor lichte kleuren creëer je de illusie van ruimte, een kamer lijkt dus groter dan deze werkelijk is. Ook komt er zo meer licht in de woning en kan je het gehele pand een nieuwe en unieke look geven. Door te spelen met de decoratie en inrichting van je woning geef jij jouw woning of deze nou historisch is of niet een unieke en moderne look.


Amsterdam Noord Historisch huis Amsterdam-noord schilderen

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -