Pilot voorstellingen VETARM NDSM-werf

VETARM
foto: Marlise Steeman

Hoe is het om arm en dik te zijn in een wereld waarin slank zijn en succes hebben de norm is?

Welkom bij de Gewichtige dames en de Zware jongens. Een club waarbij dik-zijn niets is om je voor te schamen. Wij doen niet aan afvallen met het pistool op ons hoofd, met een weegschaal als schandpaal. Wij tellen geen calorieën. Jij telt mee. Jij bent je gewicht in goud waard. Wij leggen al ons gewicht in een schaal om een verschil te maken. We delen verhalen over wat dik zijn voor ons betekent. En aan het einde van de avond loop je met opgeheven hoofd naar buiten!
 
In VETARM spelen bewoners uit Amsterdam Noord die worstelen met overgewicht, zichzelf op een manier die hun ervaringen niet problematiseert, maar met een lach en een traan juist invoelbaar en begrijpelijk maakt.
 
Met o.a Rogier Schippers, Leon de Waal, Daphne Gakes, Wim, Jennifer, Tineke, Manu, Dicky, Karin, Cherley en vele anderen.
 
In juli speelt theatergroep Parels voor de Zwijnen drie pilot voorstellingen op een geheime locatie op de NDSM-werf.
 
SPEELDATA
  • Woensdag 17 juli 2019
  • Vrijdag 26 juli 2019
  • Zaterdag 27 juli 2019
TIJD
  • 20:00 – 22:00 uur
LOCATIE
  • NDSM-werf. 19:45 uur verzamelen we voor Sexyland, Ms. van Riemsdijkweg 39, 1033 RC Amsterdam (vlak naast de pont, daarna lopen we naar een geheime locatie)
TICKETS (voorstelling inclusief hapjes) ex. servicekosten
  • Tickets regulier € 17, 50
  • Kortingticket CJP/Stadspas € 12,50
  • TIP Koop een extra steunkaartje € 12,50 voor een ander die het niet breed heeft!
  • Online te koop via www.parelsvoordezwijnen.com
LET OP: maximaal 60 plaatsen beschikbaar dus vooraf kaarten kopen is aan te raden. Indien nog beschikbaar ook kaarten aan de deur (geen PIN).
 
==>> Neem je guilty pleasure mee naar de voorstelling! Iets waar je niet van af kan blijven als je het in huis hebt: chips, madeleines, chocotoffs, borrelnootjes, etc.
We serveren tijdens de voorstelling ook heerlijke hapjes!
foto: Marlise Steeman
 
Volg ons via FacebookTwitter en Instagram voor het laatste nieuws.
 

Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten en overzicht reeds geplaatst uitgelicht nieuws.

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -