Ondernemersechtpaar Entius begint Etos in Molenwijk

Etos Amsterdam-Noord Molenwijk

De Etos is van het ondernemersechtpaar Entius dat in het winkelcentrum al een drogisterij heeft. “We gaan in ons pand, met dezelfde medewerkers en natuurlijk onze persoonlijke service, verder met Etos”, vertelt Josefien Entius. Woensdag 18 juli, 9 uur, is de feestelijke opening. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. “Er staan lekkere hapjes klaar, we trakteren op gratis producten en er zijn leuke acties.”

De openingsfestiviteiten duren tot en met zaterdag 21 juli. Op die dag organiseert de nieuwe Etos in Molenwijk een beautyevenement. Klanten kunnen bij de visagist persoonlijk advies inwinnen en gratis een make-over krijgen.

Nieuwe look
Een flinke verbouwing maakte van het oude pand van Entius een eigentijdse, ruim opgezette Etos. De blikvanger is de mooie beauty- en geurenafdeling waar je prima inspiratie op kunt doen voor een nieuwe look. Er hangen overal tips. Ook geven de medewerkers graag advies en laten via een touch up zien hoe je zo’n nieuwe look zelf kunt toepassen. Kees Entius: “Verder bieden we een groot aantal producten voor de gezondheid en dagelijkse verzorging, van alles voor de baby en de leukste cadeautjes. Allerlei voor onze klanten vertrouwde producten zoals Eyelove Brillen en steunbandages van Uriel zijn uiteraard ook in onze nieuwe winkel te vinden.”

Jubileumfeest
Dit jaar bestaat de Molenwijk 50 jaar, en dat jubileum wordt in het winkelcentrum uitgebreid gevierd. De festiviteiten starten na de grote vakantie, in september. Uiteraard is het in de nieuwe Etos ook extra gezellig. Bovendien zitten Kees en Josefien Entius dan precies 20 jaar in het drogistenvak. Het ondernemersechtpaar laat dit jubileum niet ongemerkt voorbijgaan. “Hoe we dat gaan vieren, weten we nu nog niet”, zegt Josefien Entius. “Maar dat we dit samen met onze klanten gaan doen, daar kun je op rekenen.” Op de Facebookpagina van Etos Molenwijk komt hierover informatie te staan.

Over Etos
Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. We geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorgings-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig eigen merk. Dat klanten Etos waarderen, blijkt uit de diverse prijzen die Etos gewonnen heeft. Zo zijn we verkozen tot ‘Beste Winkelketen van 2017-2018’ in de categorie ‘Drogist’. Beste Winkelketen van Nederland is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Ook is Etos al 7 keer verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland’. Etos werd in 1919 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Philips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Ahold Delhaize.


Regelmatig ontvangt onze redactie nieuws over Amsterdam-Noord in de vorm van persberichten. Indien van toepassing plaatsen wij deze berichten en nemen deze mee in onze Amsterdam-Noord nieuwsbrief. Meer informatie over het insturen van persberichten.


Amsterdam Noord

Waardeer onze website!!

Als je onze website waardeert en je waardering wilt laten blijken met een vrijwillige bijdrage: graag!
(PS, wil je de overmaking helemaal afronden? We zien best vaak niet afgeronde overmakingen staan en dat is zonde)Mijn gekozen vrijwillige bijdrage € -