Auto huren

Auto huren via SnappCar in Amsterdam-Noord

SnappCar is één van Europa’s grootste autodeel communities, je kan er een auto huren en je kan je eigen auto via dit platvorm verhuren. Via SnappCar delen meer dan 150.000 gebruikers hun auto’s met elkaar. Auto’s die normaal stilstaan, Zonde! Als we deze auto’s van elkaar huren, gewoon in Amsterdam-Noord, dan gebeuren er goede dingen voor de buurt. We hebben zo minder auto’s nodig, dus minder parkeerlast in de buurten. Bovendien kan er zo minder auto worden geproduceerd en dat is oke voor het milieu.

Zo leren ook de mensen in de buurt elkaar kennen, in de straat is meer ruimte voor groen en speelplekken! En verdienen de verhuurders een beetje van hun uitgaven aan de auto terug. Zo iets noemen ze Win-Win en is iedereen blij: SnappCar

U kunt dus zowel uw auto verhuren als huren bij de Firma SnappCar.

Een auto bezitten is duur. Door de auto te delen verdien je geld en help je tegelijkertijd je buren die af en toe een auto nodig hebben.

Via een app is het makkelijk om je auto te verhuren. Jij bepaalt of je zelf de controle wilt houden of Snappcar laat helpen de ideale instellingen te kiezen.

Je bent Allrisk verzekerd en alle huurders worden uitgebreid gescreend en beoordeeld door andere verhuurders.

Kies voor een buurt met meer groen dan grijs. Meer deelauto’s betekent minder parkeerruimte en dus meer leef- en speelruimte!


Amsterdam Noord